Project Description

RENEWABLE

Zonne-energie systemen

Er zijn 2 systemen die je als particulier of als ondernemer op je dak kunt (laten) plaatsen. Zonnepanelen en zonneboilers.

Zonne-energie is een veelbelovende vorm van energie die met het voortschrijden van de techniek steeds interessanter wordt. De Vlaamse zon is prima geschikt om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken.

Zonnestroom is de meest duurzame vorm van stroom die er is, dit komt omdat bij de productie van elektriciteit uit zonlicht geen schadelijke stoffen en broeikasgassen vrijkomen. Ook is het zo dat zonnestroom lokaal geproduceerd en lokaal verbruikt worden en is er dus bijna geen verlies tijdens de transport. Naast het feit dat zonnepanelen duurzaam zijn, is het ook steeds vaker een goedkoper alternatief voor netstroom. Dit komt door de dalende prijzen en de aantrekkelijke subsidie die de overheid heeft ingevoerd.

De kosten voor huishoudens met 2 tot en met 5 personen liggen tussen de eerder genoemde bedragen. Met 8 panelen kun je op jaarbasis al zo een €300 euro besparen op je energierekening en dus in 25 jaar je investering bijna driemaal terugverdienen.

Als je voldoende ruimte op het dak hebt en de situatie bij je thuis het mogelijk maakt, kun je zowel een zonnepaneel als een zonneboiler systeem laten plaatsen. Op deze manier kun je zowel zonnestroom opwekken als water verwarmen dankzij de kracht van de zon. Voor het plaatsen van vloerverwarming in combinatie met een zonneboiler heb je geen extra ruimte nodig.

Laadsystemen

Zorgeloos opladen van je elektrische auto

Rijd je elektrisch en wil je veilig je wagen opladen? Fused Power biedt u oplossingen op maat voor zowel thuis als voor bedrijven en begeleiden je naar een laad-oplossing op maat van je behoeften. Je hoeft enkel nog maar de kabel in te pluggen en te genieten van de voordelen.

Thuisbatterijen

Met een thuisbatterij kan je je zelfverbruik boosten naar 60% tot 80%!

Gebruik de opgewekte energie zelf door ze op te slaan op een thuisbatterij in plaats van terug op het net te injecteren.

Als je zonnepanelen hebt, gebruik je niet alle geproduceerde energie voor eigen gebruik. Het deel van de geproduceerde energie dat je zelf verbruikt, wordt op 30% tot 40% geschat, mits enige aandacht voor wanneer je verbruikt. Het deel dat je niet meteen zelf consumeert, wordt in het net geïnjecteerd.

Een thuisbatterij kan een interessante oplossing zijn om de elektriciteit die u overdag produceert op een later ogenblik te gebruiken. Een batterij zorgt ervoor dat u minder stroom van het net moet afnemen op momenten dat uw zonnepanelen geen of te weinig stroom produceren. Zo kan u dus uw zelfverbruik verder verhogen.

OFFERTE

Elektrische klus? Vul het formulier in en
wij nemen snel contact op met u.

Bedankt voor jouw bericht, het is verzonden.
Oeps, er ging iets mis. Probeer nog een keer.
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm