Project Description

INDUSTRIE

Bordenbouw

Fused Power is toonaangevend in bordenbouw. We bekijken uw situatie en stellen een oplossing op maat voor. Deze is aangepast aan budget, timing, sector,…

Of het nu gaat over het vervangen van oude vermogenborden (tot 4000A) of het bouwen van nieuwe borden (stuurborden, vermogenborden, schakelborden, ALSB of algemeen laagspanningsbord). Fused Power heeft altijd een oplossing!

Na de installatie van de elektrische schakel- en verdeelborden zorgen wij ervoor dat uw installatie goedgekeurd wordt door een erkend keuringsorganisme. Conform maken van volledige gebouwen/installaties na een keuring of risicoanalyse kan natuurlijk ook.

 

Gestructureerde Bekabeling

Een gestructureerde databekabeling is cruciaal voor een goede functionering van je netwerk. Gestructureerde databekabeling brengt niet alleen een overzicht, het biedt ook de mogelijkheid om je netwerk in de toekomst makkelijker uit te breiden.

Databekabeling bestaat daarnaast in alle vormen en maten voor verschillende doeleinden. Zo installeren we zowel UTP als glasvezel voor een snellere datatransmissie. Na bespreking plaatsen we bij Fused Power de meest geschikte bekabeling afhankelijk van je noden en doelen.

 

Automatisatie

Daar een automatisch productieproces en de bedrijfsautomatisatie langzamerhand algemeen goed zijn en hierin een nieuwe doch interessante markt ligt, hebben wij hiervoor de gepaste oplossing.

Hiervoor doen wij een beroep op verschillende gespecialiseerde firma’s voor de levering en eventueel ondersteuning van de nodige componenten, waarna deze door Fused Power worden geïmplementeerd en geprogrammeerd.

Door samen met de klant een bepaald proces of gebouw volledig uit te werken, kan er door middel van integratie van verschillende componenten en hun respectievelijke programmatie, gezorgd worden voor een optimale werking van de verschillende systemen.

Het gedeelte automatische sturing kan opgebouwd worden vanaf een zeer klein systeem tot een heus netwerk met verschillende PLC, distributed I/O, frequentiesturingen, verschillende metingen en analoge signaalverwerking.

OFFERTE

Elektrische klus? Vul het formulier in en
wij nemen snel contact op met u.

Bedankt voor jouw bericht, het is verzonden.
Oeps, er ging iets mis. Probeer nog een keer.
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm