Project Description

BEVEILIGING

Alarmsystemen – CCTV

Wilt u uw woning, boot of bedrijfsruimte beveiligen? Kies dan voor een draadloos alarmsysteem via Fused Power. Wij hebben een breed assortiment alarmsystemen met uitzonderlijke kwaliteit, zodat er voor ieder wat wils is. Een alarm in uw woning geeft een veilig gevoel, houdt inbrekers buitenshuis én geeft een waarschuwing wanneer er een beginnende brand is. Op deze manier brengt een alarmsysteem u in veiligheid, zelfs preventief om grote schade te voorkomen.

Ook voor bedrijven is het van belang om het juiste alarmsysteem aan te schaffen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij het kopen van een alarmsysteem is het belangrijk om op een aantal punten te letten zoals de grootte van uw bedrijfspand en hoeveel alarmsystemen alle ruimtes dekken. Denk bij een bedrijfspand niet alleen aan inbrekers die kunnen binnendringen, maar ook aan vandalisme. Een alarm kan inbrekers afschrikken waardoor een inbraak voorkomen kan worden.

Toegangscontrole

Steeds meer bedrijven kiezen voor toegangscontrole software. Het is namelijk vaak niet mogelijk om iedere bezoeker toegang tot het kantoor- of bedrijfspand te verlenen. Dit systeem is daarom perfect om dit op te lossen. Gastvrijheid voor klanten en bezoekers is belangrijk, maar u wilt voorkomen dat u onbevoegden binnenlaat of bezoek dat problemen veroorzaakt. Overheidsinstellingen maken in vrijwel alle gevallen al gebruik van toegangscontrole.

Burgers mogen bepaalde ruimtes betreden om contact te maken, maar krijgen geen toegang tot de delen van het gebouw waar zich de werkruimtes van medewerkers bevinden.

Dan is een toegangscontrolesysteem een uitkomst. Deuren blijven gesloten en worden alleen geopend door en voor medewerkers die daartoe bevoegd zijn. Ook voor toepassingen op bouwterreinen en appartementen of huizen is dit een veilige oplossing.

OFFERTE

Elektrische klus? Vul het formulier in en
wij nemen snel contact op met u.

Bedankt voor jouw bericht, het is verzonden.
Oeps, er ging iets mis. Probeer nog een keer.
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm