Project Description

AUDIOVISUEEL

Ledschermen

Een LED scherm huren of kopen? Fused Power biedt je een combinatie van een haarscherp LED scherm, een innovatieve constructie en creatief beeldmateriaal aan. Op basis van je wensen stellen wij graag een oplossing op maat voor.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Om die reden geloven we rotsvast dat een LED scherm kan bijdragen aan het juiste imago voor jouw bedrijf, event of organisatie. Gun je klanten of bezoekers het genot van een ultieme visuele ervaring en zet je bedrijf mooi in de kijker!

 

PA Systemen huren

Bij Fused Power kan u terecht voor het huren van complete PA systemen voor megafuiven, beursstanden, bedrijfsevenementen, presentaties en veel meer.

De term PA staat voor Public Address. Een PA-installatie is een andere term voor een muziekinstallatie of geluidsinstallatie. Het verwijst naar elektrische systemen die geluidssignalen versterken en toegankelijk maken voor de menselijke waarneming door middel van luidsprekers.

 

Verlichting huren

Een dansfeest is geen feest zonder de juiste verlichting! Als je feestverlichting zoekt voor jouw feest of evenement dan ben je bij Fused Power op het juiste adres. Wij hebben een groot gevarieerd aanbod aan kwalitatieve verlichting om jullie feest helemaal af te maken!

OFFERTE

Elektrische klus? Vul het formulier in en
wij nemen snel contact op met u.

Bedankt voor jouw bericht, het is verzonden.
Oeps, er ging iets mis. Probeer nog een keer.
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm