Gedreven door een passie voor uitmuntendheid omarmt Adriateh het beste in design, functie en technologie.

We bouwen al 25 jaar aan een gemeenschap van succesvolle carwash-eigenaars en tevreden carwash-gebruikers. En we zijn niet van plan het hierbij te laten. Onze uitdaging voor de komende 25 jaar is het creëren en verleggen van de grenzen van wat mogelijk is. Wij geloven dat innovatie gebruikerservaringen verrijkt en de toekomst van duurzaam ondernemen creëert.

Onze cijfers:

Mensen en hun ervaringen staan centraal bij alles wat we doen.

Er is geen innovatie mogelijk zonder mensen, en onze carwash-gebruikers zijn de mensen waar we elke dag naar luisteren en van leren. De inzichten die we opdoen, zetten we om in uitstekende producten die de carwashervaring verrijken en bijzonder maken. Alles wat we maken is maximaal aangepast aan de gebruiker en zijn behoeften, omdat we weten dat tevreden klanten de hoeksteen zijn van elk succesvol bedrijf.

Onze manier van denken is zaakgericht, gedurfd en een stap apart.

Wij geloven niet in het idee van één oplossing die voor iedereen geschikt is. Daarom is onze manier van denken zaakgericht, gedurfd en een stap apart. We zetten mislukkingen om in kansen. We leren van onze klanten en groeien samen. We zoeken onvermoeibaar naar nieuwe manieren om onze producten en diensten te verbeteren. Wij maken slimme oplossingen die het zakendoen vergemakkelijken en de uitdagingen met gemak aan kunnen.

Wij ontwerpen de wasstraten van de toekomst.

Wij verleggen de grenzen van design en geven vorm aan de toekomst van het bedrijfsleven. We imiteren geen trends. Wij leven ze en creëren ze zelf. Onze esthetiek is gedurfd en de ervaring die we bieden is oprecht en onberispelijk.

Buitengewone mensen maken buitengewone oplossingen.

Mensen zijn wat Adriateh beweegt. Wij zijn trots op onze mensen, die elke dag opnieuw uitdagingen aangaan. Zij verbeteren de belangrijkste eigenschappen van onze producten, bedenken nieuwe concepten en maken Adriateh tot een herkenbaar, betrouwbaar en geloofwaardig merk.

Wij zijn uw vertrouwen waard.

Onze kwaliteit en transparantie worden bevestigd door het ISO 9001-certificaat, onze expertise door de certificaten EN ISO 3834- 3 en EN 1090-2 EXC2, en onze geloofwaardigheid door een netwerk van distributeurs en partners in meer dan 40 landen over de hele wereld, evenals duizenden succesvolle carwash-eigenaren.

Wij zijn een sterke en veilige zakenpartner.

Wij bezitten een technologisch geavanceerde fabriek en logistiek centrum met een oppervlakte van 23 000 m2
in Sveta Nedelja, niet ver van Zagreb. Wij investeren voortdurend in onze technologie, machines en mensen om de productiviteit en continuïteit van serie- en individuele productie, kwaliteit, nauwkeurig vakmanschap en afgesproken leveringstermijnen te waarborgen.

Wij zijn uw behoeften altijd een stap voor.

De slimme revolutie in de carwashsector vindt op dit moment plaats, dus we hebben “het internet der dingen”, netwerkprocessen en digitale kanalen gemakkelijk geaccepteerd, omdat we weten dat slim en digitaal de toekomst zijn, zowel voor u als voor ons.

Wij doen verstandig en verantwoordelijk zaken.

Wij streven ernaar milieubewust te zijn en zetten ons actief in voor het behoud van de maatschappij en het milieu. Daarom worden de wasstraten van Adriateh uitsluitend op zonne-energie geproduceerd en volstaat onze zonne-energiecentrale van 150 kW voor al onze dagelijkse activiteiten. Bij de keuze van de grondstoffen voor de productie van autowassen en verpakkingen van wasmiddelen streven wij er altijd naar om die te kiezen die aan het einde van hun levensduur gerecycled kunnen worden.