Door te kiezen voor meerdere wasmogelijkheden creëert u een meerwaarde voor uw gebruikers, verbetert u uw aanzien bij de concurrentie en verhoogt u de rentabiliteit van uw carwash.

Een Adriateh zelfbedieningswasstraat is volledig aangepast aan de specifieke eisen en wensen van investeerders. Hij wordt geleverd met twee basis wasprogramma’s, waaronder een wasbeurt met warm water en poeder en een laatste spoeling (osmose) met gedemineraliseerd water.
Maar liefst 80% van de tijd die een gebruiker in de wasstraat doorbrengt, wordt besteed aan juist deze twee programma’s. Hoewel elke carwash met deze twee programma’s compleet zou zijn, kunt u door extra opties te kiezen een meerwaarde creëren voor uw gebruikers, uw aanzien bij de concurrentie verbeteren en de rentabiliteit van uw carwash verhogen.

Basis wasprogramma’s

Carwash programma - was

Was

Voor wie op zoek is naar het allerbeste voor zijn gebruikers
Een wasbeurt met heet water onder druk en poeder is de meest doeltreffende manier om moeilijk te verwijderen vuil van een voertuig te verwijderen. De combinatie van poeder en warm water onder druk garandeert een dubbele was- en ontvettingskracht. Het wasprogramma is ook beschikbaar in een configuratie met vloeibaar wasmiddel, als een belegger daaraan de voorkeur geeft.

Carwash programma - osmose spoeling

Laatste spoeling (osmose)

Voor uw gebruikers behoren carrosseriedoekjes tot het verleden.
Het water dat voor de laatste spoeling wordt gebruikt, wordt gezuiverd met behulp van een omgekeerde osmoseprocedure die mineralen en kleine deeltjes uit het water verwijdert. Omgekeerde osmose is het meest geavanceerde waterzuiveringsproces dat er bestaat en het garandeert een roestvrije glans voor de carrosserie van elk voertuig. Uw gebruikers zullen het echt waarderen, u kunt ons op ons woord geloven.

Optionele wasprogramma’s

Carwash programma - wax

Wax

Verbetert de glans en voorkomt watervlekken
99% van onze klanten koos voor wax als aanvullend wasprogramma. Wassen is een standaardonderdeel van een autowasbeurt en de gebruikers verwachten dat het deel uitmaakt van de aangeboden diensten.

Actief schuim

Om uw carwash het ultieme imago te geven
De combinatie van onthard koud water, hoge druk en een hoogwaardig actief schuim zorgt voor een uniek visueel resultaat en verrijkt de gebruikerservaring in de wasstraat. Het is ook geweldig voor het verzamelen van likes op social media.

Carwash programma - borstel

Borstel

Een onvervangbare bondgenoot tegen moeilijk te verwijderen vuil
De combinatie van warm water, een hoogwaardige shampoo en een fijne kamelenhaarborstel zorgt voor een uitstekend wasresultaat bij moeilijke gevallen en opgedroogd vuil dat onmogelijk te verwijderen is met hogedrukreiniging.

Onderstel reinigen

Voor een carwash aangepast aan alle seizoenen
Eigenaars van carwashes in gebieden met veel sneeuw en gezouten wegen die een carrosseriewasprogramma aanbieden, hebben een voorsprong op hun concurrenten die deze dienst niet aanbieden. Het rijtuigreinigingssysteem combineert 16 roterende sproeiers die 250 liter water per minuut spuiten, genoeg om de ophoping van zout, modder en verhard vuil van het onderstel van een voertuig te reinigen.

Carwash programma - insecten en velgen

Insecten en velgen

Het is een programma voor het aanbrengen van een voorwasmiddel voor het gemakkelijker verwijderen van vuil dat op de carrosserie en de velgen van een voertuig is gekleefd.

Carwash programma - spoelen

Spoelen

Spoelen met onthard water

Bent u van plan een zelfbedienings wasstraat te openen?
PLAN GRATIS OVERLEG OVER DE BESTE WASPROGRAMMA’S
VOOR UW WASSTRAAT MET ONZE PROFESSIONALS.

Ontdek ons gamma zelfbedieningswasstraten

AT PREMIUM

Een complex machineontwerp voor grotere oppervlakken, locaties met gemiddeld tot veel verkeer en de meest complexe gebruikerseisen.

CARNET

De beste combinatie van investering, bruikbare ruimte en efficiëntie zonder de geleverde kwaliteit van het autowassen op te offeren.

BASIC

Een machine die is ontworpen om te worden ingebouwd in of achteraf te worden toegevoegd aan bestaande structuren of wasstraten.

SKID

De basis self-service carwash wordt gekenmerkt door een eenvoudige, discrete en onopvallende structuur.

Download onze catalogus voor meer informatie: